MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN PEDAGOJİK FORMASYON AKADEMİK TAKVİM, DERS PROGRAMI VE ŞUBELER

2024-2025 pedagojik formasyon eğitimi programının akademik takvimi, ders programı ve öğrenci şube listeleri ekte yer alan dosyalarda bulunmaktadır.

1. Dersler akademik takvime uygun bir şekilde cumartesi günleri Siirt Üniversitesi, Kezer Kampüsü, Eğitim Fakültesi B blokta yapılacaktır.
2. Ders kayıtları formasyon birimi tarafından yapılmıştır.
3. Özel öğretim yöntemleri dersi hariç online haftalarda diğer dersler Siirt Uzaktan Eğitim merkezi (SİUZEM) üzerinden senkronize/online olarak yürütülecektir. Özel öğretim yöntemleri dersi her hafta yüz yüze olacak şekilde işlenecektir.
4. Süreç içerisinde ortaya çıkacak ihtiyaçlar veya karşılaşılabilecek sorunlara yönelik akademik takvimde güncelleme yapılabilir. Akademik takvimin güncellenmesi durumunda yeni takvim web sitemizden ayrıca yayınlanacaktır.
5. Muafiyet başvuruları ile ilgili duyuru önümüzdeki günlerde web sayfamızdan ilan edilecektir.
İBRAHİM ŞAHİN (0484) 212-1111 / 3106
Eğitim Fakültesi